Site stats

Archief 2023/2e h.j - voetbal amstelhoef

Ga naar de inhoud


ARCHIEF 2023/2e h.j

Margriet Za1 speelt gelijk in oefenwedstrijd
02 september 2023Na goed te hebben getraind deze week stond de 2e wedstrijd op het programma.
We kwamen goed uit de startblokken en maakte het VIOS'38 meteen moeilijk door vroeg de opbouw te storen.
De eerste kansen waren dan ook voor ons.Er was veel beweging vanuit het middenveld waardoor we veel de bal hadden. Voor het doel gingen we slordig met de kansen om.
We kwamen in de 30e min op 1-0 door Rayen Maas door een goed opgezette aanval door de as kwam Rayen 1 op 1 met de keeper en schoof hem langs de keeper. De 2-0 kwam van Kevin v Tongeren zijn voet vanaf 30 m door goed doorzetten van achteruit.
We gingen met 2-0 rusten.
Na de rust was het rommelig en kwamen we in de 60e min met 10 man te spelen, door wat pijntjes en blessures hebben geen 11e speler kunnen brengen.
Een goede test zullen we maar zeggen als we een keer met 10 spelers komen te staan.
De 2-1 viel al snel daarna. Een zuiver doelpunt van ons werd afgekeurd door een goede aanval vanaf links die door Liam binnen werd getikt.
De vermoeidheid sloeg toe en VIOS'38 profiteerde daar van door een twijfelachtige penalty binnen te schieten in de 82e min 2-2. Daar is het ook bij gebleven.
Uiteindelijk een hard werkend Margriet gezien vandaag die weer stapjes hebben gemaakt.


Margriet Zo1 geeft wedstrijd door slordig verdedigen uit handen (0-1), Margriet Za1 speelt gelijk.
26 augustus 2023Margriet oefende tegen Eerste Klasser Sparta'25 en speelde een uitstekende wedstrijd en moest ver in de tweede helft buigen door een domme verdedigingsfout waardoor het onnodig met 0-1 verloor. De gehavende Osse ploeg, geplaagd door een aantal blessures, gaf goed partij.

De eerste helft ging de strijd gelijk op. Margriet verstopte zich niet met alleen verdedigen, maar trok veelvuldig ten aanval. Na een half uur spelen kreeg het 4 corners op rij door paniekerig verdedigen van Sparta'25, echter zonder resultaat. Sparta'25 scoorde vlak voor rust wel, maar door een overtreding op doelman Jurre van Soest  werd het afgekeurd. Van Soest had enkele goede reddingen bij doelpogingen van Sparta'25 en was balvast.  De ruststand was dan ook terecht 0-0.

De tweede helft werd gekenmerkt door een wat fysieker spelend Sparta'25, waarbij echter de Osse verdediging goed partij gaf, nu met Jurre v.d. Akker op doel.  Beide teams kwamen regelmatig in elkaars strafschopgebied, echter zonder veel grote kansen. In de 63e minuut was het Tufan Koca die net voor de middenlijn zag dat de Sparta-doelman wat ver voor zijn goal stond en de bal ineens met een curve richting kruising joeg. Nog net op tijd was de doelman terug om met de vingertoppen de bal over te tikken. In de 74e minuut zou de Osse verdediging in de fout gaan. Er waren twee keuzes, de aangenomen bal terug tikken op de doelman of direct over de zijlijn trappen. Helaas werd geprobeerd de aanvaller uit te spelen wat mislukte, balverlies en schuiver naar links waar een vrije man stond die de bal onhoudbaar in het doel schoot 0-1.
Even later een vrije trap van Sparta'25 waar een goed ingestudeerd plan achter zat. Een inlopende aanvaller kon op enkele meters van het doel inschieten, maar de reactie van Jurre v.d. Akker was perfect. Hij pakt de bal klemvast. Even voor tijd nog een uitstekende voorzet van Tufan Koca op rechts die gemist werd  door vriend en vijand. Op links dook echt de ingevallen Joran Smits op die de bal ineens en hard op de slof nam richting verre hoek. Helaas ging zijn schot rakelings langs de verkeerde kant van de paal, want een gelijkspel had de verhoudingen meer recht gedaan.

De ziekenboeg werd nog uitgebreid, want gedurende de tweede helft kreeg Jorn van Bakel een harde tik op de enkel en moest geblesseerd het veld verlaten. Erg sneu, hij was juist goed in vorm en zijn herstel kan bij eerste inschatting wel 4-6 weken gaan duren. Beterschap gewenst voor Jorn en de andere geblesseerden.

Door alle blessures gaat de oefenwedstrijd a.s. donderdag tegen Zwaluw VFC niet door om tot optimale voorbereiding te komen voor de eerste bekerwedstrijd op zondag 3 september tegen Nulandia, aanvang 14.30 uur op Sportpark Amstelhoef in Oss.

Margriet Za1
Zaterdag 26-8 stond onze 1e oefenwedstrijd na 2 weken trainen op het programma.
De selectie was niet compleet door spelers die met de zondag 1 speelde en nog wat vakantiegangers en pijntjes.
Met een complete nieuwe selectie zijn we gaan starten met voorbereiding op het seizoen 2023-2024.
1e 20 min was wennen en zoeken naar onze ritme en samen spelen in onze speelwijze.
We gaven niks weg en kregen wat kleine kansen.
We gingen met een 0-0 de kleedkamer in.
Na wat wissels gingen we starten voor de 2e helft.
We kwamen goed uit de startblokken en scoorde de 1-0 na een goede individuele en doorzetten van Liam v Beuningen.
BZS pakte het goed op en kwam op 1-1.
Door een goed opgezette aanval kwamen we weer op 2-1 door een afstandsschot van Rayen Maas die via Veron  Lionarons de keeper kansloos liet.
We hadden de kansen op de 3-1 maar die viel niet, wel uiteindelijk aan onze kant 2-2.
Uiteindelijk een prima wedstrijd gespeeld, maar als we het beter hadden uitgespeeld de scoren hadden kunnen verdubbelen.
Komende zaterdag 2 september oefenen we weer, dan tegen VIOS'38 uit Beugen dat uitkomt in de 4e klasse zondag, aanvang 17.15 uur op Sportpark Amstelhoef.

Margriet speelt knap gelijk tegen Nemelaer (4e divisie)
19 augustus 2023De eerste oefenwedstrijd was gelijk een zware tegenstander.  Nemelaer uit Haaren is net een kersvers vierde divisie team (voorheen hoofdklasse) en is al langer in training want ze beginnen volgende week zondag 27 augustus al met de eerste competitiewedstrijd tegen sv Juliana'31. Margriet is net een week in training en ook nog niet compleet. Des te knapper was dat ze goed partij gaven aan een team dat 3 klassen hoger speelt en zelfs het tempo, ondanks het warme weer, al goed volhielden tot aan het eind. Het gelijke spel (2-2) was minstens terecht, want qua kansen zou Margriet zelfs licht de overhand hebben.

Al in de 11e minuut was het Agonis Hoti die knap weg draaide en rakelings naast schoot. Nemelaer probeerde hierna door te drukken, maar de Margrietverdediging stond als een huis tot de 18e minuut als een steekbal tussen twee verdedigers door een aanvaller van de Haarense club in stelling brengt en doelman Jurre van Soest kansloos is in de 1 op 1 situatie (0-1).  Hierna een reeks spannende duels op het middenveld zonder uitgesproken kansen, tot in de 28e minuut. Het is Tufan Koca die een voorzet ineens op de slof neemt en de bal net langs de verkeerde kant van de kruising ziet gaan. Even later is het Dani Eveleens die een prachtige voorzet geeft vanaf links en Agonis Hoti  ziet zijn inzet ternauwernood gestopt worden, waarna de bal bij Rafael Lionarons komt en zijn inzet door de doelman maar net uit de hoek wordt getikt. Nog voor rust komt Margriet langszij. Het is een oplettende Agonis Hoti die reageert op een slordige terugspeelbal, deze onderschept en keurig beheerst scoort (1-1). Nog even siddert de Margrietaanhang als vanaf de aftrap een speler gelijk doorstoot, maar de uitkomende doelman Jurre van Soest stopt de bal met de voet.

Na rust enkele kansen voor Nemelaer, maar Margriet, nu met doelman Jurre v.d. Akker bleef overeind tot in de 54e minuut  een foutieve pass bij het uitverdedigen wordt onderschept terwijl v.d. Akker nog onderweg is op de terugweg naar zijn doel en Nemelaer de bal eenvoudig in het lege doel kan leggen (1-2).  Nemelaer probeert andermaal weer door te drukken om verder afstand te nemen, het tempo gaat omhoog maar dat gaat ten koste van zuiverheid, terwijl Margriet uitstekend verdedigt, waarbij opvalt dat Tufan Koca  al in deze eerste wedstrijd zijn teamgenoten continue coacht.
In de 68e minuut neemt Roy Govers de bal uit een corner ineens op de slof en laat de Nemealaarse doelman kansloos  (2-2). Hierna twee kansen voor beide ploegen, maar afstandschoten van Nemelaer eindigen naast, terwijl in de 76e minuut Agonis Hoti mist, doorgebroken tikt hij de bal net over de lat en even later schiet Rens Wuestenenk net naast.

Al met al een leuke wedstrijd tot vermaak van toch redelijk wat supporters, waarna volgende week de kersverse 1e klasser Sparta'25 uit Beek en Donk de volgende oefen tegenstander zal zijn. Aanvang 18.00 uur op Sportpark Amstelhoef.

Start competitie bekend, beide teams beginnen met thuiswedstrijd
12 augustus 2023

In het weekend van 23/24 september a.s. gaat de competitie 2023/2024 weer van start.
De indeling (tegenstanders) zijn reeds sinds 8 juli j.l.  bekend.
Vandaag werd het wedstrijdschema bekend gemaakt door de K.N.V.B.

Margriet Zondag 1 begint met een thuiswedstrijd tegen SCG'18 uit Sint-Michielsgestel, de week er op de uitwedstrijd naar Haarsteeg.

Margriet Zaterdag 1 begint met een stadsderby en thuiswedstrijd tegen  sv Top, de week daarna de uitwedstrijd tegen Vlijmense Boys

Inmiddels is het volledige (resterende)competitieprogramma te vinden op deze site en ook actueel worden bijgehouden als er wijzigingen optreden.

Ook dit seizoen weer exclusief op  deze website de verslagen, de fotoreportages van thuiswedstrijden en ander nieuws. Verder de uitslagen, standen, doelpuntenmakers van Margriet zondag 1 en zaterdag 1 , etc.

Bekerindeling bekend
28 juli 2023


De bekerindeling is bekend gemaakt door de knvb en is als volgt:

Margriet Zo1 speelt tegen HVCH 2, Nulandia 1 en SSA/SJO Vita 1

Margriet Za1 speelt tegen SV Top Za1 en sv OSS Za1

De wedstrijden worden morgen bekend gemaakt en zullen worden gespeeld in de weekenden van
2/3 september, 9/10 september en 16/17 september a.s.

Indeling teams A-Categorie bekend
8 juli 2023

Vandaag is de indeling voor de A-Categorie teams bekend gemaakt. Er zijn nogal wat wijzigingen want Zondag 1 komt nu uit in de derde klasse C Zuid 1 (was vorig seizoen klasse E) en het zaterdagteam komt uit in de vierde klasse G (vorig seizoen klasse F). E.e.a. heeft ook invloed op het aantal teams per klasse. Zondag had in klasse E maar 12 teams en dat worden er nu 14. Zaterdag had in klasse F aanvankelijk 14 teams, later werden dit er 13. Nu zijn het in klasse G maar 11 teams.

De indeling staat op de pagina van het zondagteam en het zaterdagteam.

Alle  adresgegevens zijn bijgewerkt, zie zondagteams  of  zaterdagteams.

Selectie seizoen 2023-2024 bekend
3 juli 2023
update 17 augustus 2023


De nieuwe selectie van Margriet is bekend en bestaat uit de volgende spelers en begeleiding.
Er is in eerste instantie geen splitsing tussen de zaterdag- en zondagselectie.

Akker,   Jurre van de (Komt   over van HVCH)           
Al   Mansouri, Mounir
Alkir,   Metin (Komt   over van Blauw Geel'38)  
Bakel,   Jorn van
Bayar,   Samed
Brocks,   Koen (Komt   over van sv Top)
Broers,   Quincy
Dijk,   Loe van
Elzen,   Dion van den
Emer, Burak (Komt over van Udi'19)
Eveleens,   Dani
Govers,   Roy
Heeswijk,   Joey van
Hoti,   Agonis
Koca,   Tufan (Komt   over van Udi'19)
Koenders, Roy (Komt over van MOSA)
Liebergen,   Mats van
Lionarons,   Rafael
Lionarons,   Veron
Luers,   Terence
Oorschot,   Nick van
Schuurmans,   Joey
Soest,   Jurre van
Soest,   Marijn van
Tongeren,   Kevin van
Vlijmen,   Jeffrey van
Vries,   Floris de
Wuestenenk,   Rens

Van JO19-1 komen over:
Beuningen,   Liam van
Donzel,   Thijmen van
Liebergen,   Cas van
Maas,   Rayen
Peters,   Luca
Ploegmakers,   Martijn
Reuvers,   Giovanni
Smits,   Joran
Veer,   Loyd de
Winkel,   Jan-Derk te
Yavuz,   Hasan

 
Begeleiding zondag 1:
 
Maarten van Vugt       hoofdtrainer
Bart Aarts               teammanager
Michael van de Berg     assistent-trainer
Jason van Ieperen       fysiotherapeut
Dirk van Egtelen          keeperstrainer
Danny de Natris                keeperstrainer
Jeroen Scherpenzeel    assistent-scheidsrechter

Begeleiding zaterdag 1:

Maikel Maas              hoofdtrainer
Joep Koenders               teammanager
Dean van der Sluijs            assistent-trainer
Remon van Beuningen       assistent trainer
Martien Reuvers                 assistent-scheidsrechter

Vertrokken:
Naar sv Top zaterdag 1 zijn vertrokken : Hanifi Topcu, Jessie v.d. Kamp, Lars Jansen, Stan Wigger, Vincent de Jong, Yasin Erdem, Simon Gruntjes, en Jean Paul Latour.
Naar DESO is Serkan Yeniturk gegaan.

Gestopt:
Morris Landman, Lars v.d. Kamp, Bart Aarts, Kevin Korsten, Indy van Aalst, Joey van Lith, Wouter Noor, Aaron Trommelen, Jousef Khellil en Daan van Haaren. (enkelen hiervan zijn al gedurende het afgelopen seizoen gestopt)

(bron: TC)
 

© www.voetbalamstelhoef.nl. – alle rechten voorbehouden.
Terug naar de inhoud